Erotheek3000 Hoe werkt het?

Aan de Gedempte Zuiderdiep 130 bestaat er een spannende plek om lekker je fantasie op de vrije loop te laten gaan. De deur van erotheek3000 staat voor iedereen open.

Stap naar binnen! Je bevindt je nu in de shop en groet de man achter de balie. Je betaalt aan de balie de entreeprijs voor de cinema. Voor jongeren tot 21 jaar is de toegang tot de cinema en kelder gratis. Voor jongeren tussen 22 en 25 jaar is de toegang tot de cinema en kelder € 5,- .  Als je gebruik wilt maken van de kluisjes, vraag je aan de balie een sleutel voor een kluisje ( gratis) .  In de kluisjes is er genoeg ruimte voor een grote tas. Aan de balie zijn er ook gratis condooms aanwezig, erotheek3000 promoot veilig vrijen.

Na betaald te hebben aan de balie, loop je door het zwarte gordijn naar de kluisjes. Je kan ervoor kiezen om zelf de sleutel bij je te houden of af te geven aan de balie. Zou je graag naakt willen lopen, dan stop je al de kleren in het kluisje en legt de sleutel in de brievenbus, naast de kluisjes. Zodra je weer weg wilt gaan, druk je op de bel, dan komt het personeel, jou de sleutel van je kluisje weer terug geven.

Op sommige zaterdagen zijn er bepaalde dresscodes voor de party’s van erotheek3000, zoals sports, leer, underwear of naked, dus hou de agenda goed in de gaten.

Na het eventuele gebruik van een kluisje loop je door het 2e zwarte gordijn. Nu ben je op de begane grond van erotheek3000, daar bevinden zich cabines waar geile films gedraaid worden, aan het einde van de begane grond bevindt zich de filmzaal, daar kun je heerlijk onderuit gezakt een opwindende film bekijken met meerdere mensen.

Nadat je op de begane vloer alles ontdekt hebt, weet je dat er nog meer te ontdekken valt in de kelder.  Die kun je vinden, door langs de douche met de glazen deur te lopen, de trap af. De kelder heeft veel spannende plekjes, je vindt er ruimtes met gloryholes, met een sling, met handboeien en een cabine met een groot matras, waar je je samen kan afzonderen. De kelder is ‘DE’ plek om je stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden.

 Erotheek3000 Spanning op zn best, beleef het zelf!!

Comments are closed.